Puteți folosi un avion privat oricând doriți, fără a fi nevoie să fiți și proprietarul acestuia. Prin partenerii săi, Private Jets Europe poate pune la dispoziție diferite oferte de zbor, conform nevoilor dumneavoastră.

Puteți beneficia de consiliere în acest sens trimițând un email la adresa charter@privatejetseurope.com sau sunând la numărul de telefon +40 722 10 10 90.

Altminteri, puteți alege una dintre ofertele de mai jos:

 

Proprietate fracționată:

Private Jet Sharing_ Fractional Ownership

Sistemul considerat de mulți ca fiind cel mai confortabil este proprietatea fracționată a unui avion, angajament încheiat pentru o perioadă cuprinsă între 24-36 de luni, ce presupune achiziționarea întregului avion, în parteneriat cu un număr de alți asemenea proprietari. Disponibil pentru 13 tipuri de avioane (mici, medii sau mari), acesta este potrivit pentru cei care au nevoie de un număr de peste 50 ore de zbor pe an. Programul include un timp de notificare cuprins între 4-6 ore, iar în situația de indisponibilitate a avionului solicitat, de alternative superioare ofertei inițiale.

 

Sistemul de plată

Sharing-ul unui avion privat este similar cu deținerea unuia, din punct de vedere al taxelor implicate și a aspectelor legale, astfel că achiziționarea unui astfel de program vă oferă beneficiile asemănătoare. Costurile sunt predictibile și includ următoarele:

  • O taxă unică de achiziție – calculată în funcție de tipul avionului și de partea fracționată
  • Costuri lunare de mentenanță – acoperă costurile de operare indirecte, precum salariul pilotului, costul de utilizare a hangarelor, asigurări de răspundere și servicii de suport tehnic
  • Costuri per ora de zbor ocupată – acoperă costurile directe de operare, precum mentenanța, tarifele de aterizare și carburantul standard. Facturarea se face doar pentru orele de zbor ocupate – de la ridicarea trenului de aterizare și până la coborârea acestuia – plus 6 minute de transport taxi la începutul și la sfârșitul fiecărui zbor
  • Alte taxe – includ taxe de carburant per oră, costuri suplimentare asociate taxelor de combustibil, accize federale (dacă este cazul), taxe internaționale (conform normelor in vigoare) și taxe de transport la sol (în cazul în care se solicită)

 

Private Jet Leasing

La cumpărarea unui program de leasing, dobândiți dreptul de folosință al unei anumite aeronave de serie din flotă, pe o perioadă determinată de timp. Beneficiați de aceleași avantaje ca un proprietar, fără a avea însă avionul în proprietate. Un astfel de program este ideal pentru cei interesați de 50 sau mai multe ore de zbor pe an și care își doresc să se bucure de flexibilitatea financiară pe care o presupune sistemul de leasing, în comparație cu deținerea unei aeronave.

 

Jet Card Hours

Jet Card Options

Jet Cardul vă oferă acces garantat la întreaga flotă timp de 25 de ore. Achiziționați în avans un număr minim de 25 de ore de zbor cu avionul privat preferat, având ulterior posibilitatea de reînnoire odată cu expirarea timpului alocat. Nu există niciun angajament pe termen lung.

Jet Cardul este ideal pentru cei care zboară mai puțin de 50 de ore pe an, preferă un angajament pe termen scurt sau își doresc pur și simplu să experimenteze zborul cu un avion privat.